Žagan les

V skladiščnih prostorih v velikosti 250 m2 vam nudimo žagan les vseh domačih drevesnih vrst v različnih dolžinskih in kakovostnih razredih. Možno naročilo tudi tropskih drevesnih vrst, ki vam jih izdobavimo v najkrajšem možnem času. Ves žagan les je tehnično suh (8-10 %) in uporaben za takojšno uporabo. Možna dostava večjih količin.

Nudimo naslednje drevesne vrste debeline 25 mm, 32 mm in 50 mm :

  • Smreka
  • Macesen
  • Bor 
  • Bukev (parjena, bela)
  • Hrast
  • Javor
  • Češnja
  • Oreh evropski
  • Hruška
  • Kostanj

Cena žaganega lesa se določi pri prevzemu glede na količino in kvaliteto lesa. Za takojšnje plačilo se nudi 5 % popust.

Peleti za kurjavo

Lesni peleti, kot obnovljiv vir energije, predstavljajo enega izmed najbolj učinkovitih energentov na trgu. Zato se trudimo, da imamo vedno na zalogi pelete kakovostnega razreda A1 in A2 različnih proizvajalcev. Dostava s kamionom z rampo in električnim viličarjem do 20 km je BREZPLAČNA.
Zelo kakovostni lesni peleti razreda A2 so primerni za uporabo v domačih sistemih. Sama sestava peletov je mešanica iglavcev in listavcev (različni deleži). Zagotavljajo visoko kurilno vrednost in nizek delež pepela (do 1,2 %) ter najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Poreklo peletov, ki vam jih ponujamo: Slovenija, Hrvaška, BIH. Možen nakup na paleti (1.050 kg) ali po vrečah (15 kg).

Smrekovi peleti kakovostnega razred A1 vam zagotavljajo odličen izkoristek lesne biomase, nizek delež pepela, nizko vsebnost vlage ter zagotavljajo najvišji izkoristek in najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Na zalogi imamo več vrst peletov kakovosti A1 različnih proizvajalcev iz Avstrije, Slovenije in Slovaške. Možen nakup na paleti (1.080 kg) ali po vrečah (15 kg).

Lesni briketi
Lesni briketi so naravno stiskani iz žagovine trdih listavcev (bukev, hrast), vsebujejo nizko vsebnost vlage, narejeni brez dodatnih veziv in so dober nadomestek drvam. V ponudbi imamo brikete okrogle oblike (100% bukev) in brikete pravokotne oblike ( 100% hrast) velikosti 10 cm x 6 cm x 15 cm. Možen nakup na paleti (960 kg ali 1.080 kg) ali po posameznih škatlah (15 kg). Dostava s kamionom z rampo in električnim viličarjem do 20 km BREZPLAČNA.

Drva za kurjavo

Smo pravi naslov za vse, ki želite hitro, kakovostno in cenovno ugodno dostavo drv na dom. Nudimo bukova in gabrova drva na paleti velikosti 1 m x 1 m x 1,8 m, v dolžinah 25 cm, 33 cm in 50 cm. Na zalogi imamo polsuha drva (20 – 50 % vlage). Omogočamo naročilo sušilnično suhih drv ( < 20 % vlage). Drva vam na dom dostavimo s kamionom z rampo in električnim viličarjem. Dostava je do 20 km BREZPLAČNA.

TOP

Ta spletna stran uporablja piškotke, da Vam omogoča nemoteno delovanje naaše spletne strani.Z klikom na gumb se strinjate z našimi pogoji. . Tukaj klikni za podroben opis".

Strinjam se z piškotki na tej strani.